Twee weekenden carnaval bij de Familievereniging!

Vier dit carnavalsseizoen samen met dè familievereniging van Oldenzaal. Twee weekenden staan bij ons weer bol van activiteiten voor jong, oud en alle leeftijden hiertussen. Er is voor elk wat wils!

Alle festiviteiten en voorverkoop van kaarten en/of keycords vinden plaats in de Kolk, Brem 11 welke is omgebouwd tot een prachtige feestlocatie.

Noteert u deze feesten maar vast in uw agenda:

Zaterdag 15 februari 20.00 uur
Het spetterende Gala
Kosten leden €11, – en voor niet-leden €15,-

Zondag 16 februari 13.00 uur
Dolle Dwaze Zondag
Dolle Dwaze Zondag met show en entertainment voor het hele gezin. Kom gezellig langs in de Kolk. Er is volop zang, dans optredens, diverse kappellen èn een mini-kermis. Entree is gratis!

Zaterdag 22 februari 14.30 uur
Kindercarnaval
Kindercarnaval voor alle leeftijden. Er is van alles te beleven, zoals een springkussen en een kindershow. Ga jij samen met je vriendjes en Meneer Beer    naar de disco? Of wil je samen zingen? Kom dan zaterdag 22 februari naar de Kolk. Bovendien komt er hoog bezoek van de Prinsen en Prinsessen van de basisscholen de Esch, de Linde, de Bongerd en de Wendakker. Entree is gratis (wel een keycord voor de versnaperingen)

Zondag 23 februari 15.00 uur
Carnavalszondag bij de Kolk
Kom gezellig feesten na de grote optocht. Gratis entree zonder dweilpas!

Maandag 24 februari 14.00 uur
Rosenmontag Kindercarnaval
Rosenmontag kindercarnaval. Kom je samen met je vriendjes? Er is weer van alles te beleven. Een kindershow, snackbuffet, schminken en natuurlijk de jaarlijkse mini-kermis.
Entree volwassen niet-leden €5,- (polsbandje verkrijgbaar in de voorverkoop) Volwassen leden hebben gratis toegang op vertoon van de ledenkaart.

Voorverkoop keycords en polsbandje

De Voorverkoop vindt plaats op Dinsdag 18 februari bij Sportcafé de Kolk, Brem 11.

  • Voor leden: 19.00 – 20.00 uur: kosten zijn €3,50 per keycord.
  • Niet-leden: 20.00-21.00 uur: kosten zijn €5,- per keycord en €5,- per polsbandje. Pinnen is mogelijk.

Voor eventuele vragen over de voorverkoop fac@ocvdevennemuskes.nl

Graag zien we jullie op een of meerdere carnavalsfestiviteiten!!

Andere berichten

Kijkje in de keuken: Open Loods op 9 februari!

Als u tijdens de Grote Twentse Carnavalsoptocht de prachtige praalwagen van de O.C.V. de Vennemuskes voorbij ziet komen en u vraagt zich af hoe deze wagen gebouwd wordt, dan heeft […]

Lees verder

Fijne feestdagen gewenst!

De dagen zijn kort, de frisse Nordmannen staan te shinen… Het einde van een decennium is in zicht. Zo vlak voor de kerst willen we namens de hele vereniging, en […]

Lees verder

Steun de vereniging, koop een échte Nordmann kerstboom!

Ook dit jaar heeft u de mogelijkheid om onze vereniging te ondersteunen! Bestel vóór 5 december een Nordmann kerstboom en steun de vereniging met €5,-! U kunt uw boom zaterdag […]

Lees verder