Strijd om de Stad komt met een tweede editie

Vorig jaar in september vond de eerste editie van Strijd om de Stad plaats en het was een enorm succes! Ongeveer 400 deelnemers hebben deelgenomen aan deze onvergetelijke avond in Oldenzaal. Vanaf het moment dat de opperbevelhebbers van de teams uitleg van het spel kregen tot aan het einde van de Strijd om de Stad ging er een golf van fanatisme en enthousiasme door Oldenzaal. Dit smaakt natuurlijk naar meer! Daarom kondigen wij met trots de tweede editie aan van Strijd om de Stad, die zal plaatsvinden op zaterdag 16 september 2023.

Strijd om de Stad is een avond vol uitdagingen, waarin teams van ongeveer 10 personen strijden om de eerste plek en een gigantische prijzenpot. Alle teams verzamelen zich klokslag 18.00u ergens in Oldenzaal voor de aftrap. Daar wordt het wedstrijdboek en startpakket uitgedeeld. De teams vertrekken dan naar hun eigen thuishonk ergens in of rondom Oldenzaal. Vanaf die plek kunnen de diverse vragen en opdrachten gemaakt worden. Tijdens het spel krijgen de teams via WhatsApp verschillende extra vragen en opdrachten die ze moeten maken en uitvoeren. Om 23.00 uur moet alles ingeleverd worden en begint de afterparty ergens in Oldenzaal.

Om deel te nemen aan de Strijd om de Stad, vorm je een team met je collega’s, buren, vrienden of familie. Benoem een opperbevelhebber en schrijf je team in. Het inschrijfgeld bedraagt € 50,- per team. Op die manier ben je verzekerd van een fantastische avond vol spanning, uitdaging en vooral plezier. Je kunt je team inschrijven via de website https://www.strijdomdestad.nl.

Kortom, de Strijd om de Stad is dé avond voor iedereen die houdt van uitdagingen en plezier. Of je nu deelneemt met je vrienden, collega’s of familie, je bent verzekerd van een avond vol spanning en sensatie. Wil je meer informatie over de Strijd om de Stad? Kijk dan op onze website of volg ons op Facebook en Instagram (@strijdomdestad.nl).

Deel dit bericht

Vorig nieuwsbericht

Feestelijke Kindercarnaval Explosie; Twee dagen dolle pret!