Pinksterbingo op donderdag 2 juni 2022!

🎱🍀 P I N K S T E R B I N G O 🥳🤩 bij O.C.V. de Vennemuskes!

Doe mee op donderdag 2 juni 2022! 🗓

Zo vlak voor Pinksteren een prachtige prijs winnen en een gezellige avond beleven? Dat kan bij O.C.V. de Vennemuskes! De bingo is terug van weggeweest. De drukbezochte bingo’s zijn bekend om de prachtige #prijzen en deze staan ook nu weer te wachten op jullie.

Op 2 juni wordt er een pinksterbingo georganiseerd in Sportcafe de Kolk, Brem 11 te Oldenzaal. 📌

De deur is open om 19.30 uur en om 20.00 uur starten we met de bingo. Mis dit niet en neem je buurvrouw, vriend, vriendin, collega, zus of wie je wilt mee. We zien jullie graag op donderdag 2 juni!

#familievereniging #bingo #pinksteren #veelgeluk #gezelligeavond #mooieprijzen

Andere berichten

Jubileum merchandise nu te koop!

Weet jij nog niet wat je onder de kerstboom aan je geliefde moet geven? Of wil je zelf de coolste jubileum gadgets hebben? Bestel dan snel onze jubileum merchandise!

Lees verder

Steun onze vereniging! | Rabo clubsupport 2022

Stem vanaf nu op onze vereniging! Als mooie carnavalsvereniging en als de familievereniging van Oldenzaal hebben wij ons ook dit jaar ingeschreven voor Rabobank Clubsupport! Wilt u onze vereniging ondersteunen? […]

Lees verder

Vennemuskes Taartbak Challenge 2020

Geef je nu op voor de Taartbak Challenge 2020! Wij organiseren op zondagmiddag 13 december tussen 12.00 en 17.30 uur een online taartbak battle die je niet wil missen! Prachtige […]

Lees verder