Feestelijke Kindercarnaval Explosie; Twee dagen dolle pret!

Getooid in kleurrijke kostuums en met lachende gezichtjes staan jullie natuurlijk allemaal weer te springen om de Kolk te transformeren tot een waar feestparadijs voor alle kinderen op zaterdag 10 februari vanaf 14.00 uur en op maandag 12 februari, eveneens vanaf 14.00 uur.

De altijd sprankelende Padoempats is zaterdag van de partij met een overvloed aan ballonnen en schmink. De deuren zwaaien open voor zowel volwassenen als kinderen zonder entreekosten. Echter, voor degenen die de feestervaring naar een hoger niveau willen tillen, zijn er voor de kinderen speciale keycords verkrijgbaar. Met een keycord om je nek kun je genieten van 2x ranja, een zakje chips, een donut en zelfs een suikerspin. En dit alles voor slechts €7,50 voor leden en €10 voor niet-leden.

Maar wacht, er is meer! Op maandag 12 februari herleeft het feest in de Kolk met nog meer kindercarnavalplezier. Padoempats is opnieuw van de partij, er is zelfs een heuse kermis opgesteld, en er zijn tal van andere activiteiten om de feeststemming vast te houden.

Volwassen leden van OCV de Vennemuskes krijgen gratis entree op maandag, terwijl volwassenen die geen lid zijn slechts €5 betalen. Voor kinderen is het dragen van een keycord verplicht, maar dat is alleen maar goed nieuws, want hiermee krijgen ze 2x ranja, een zakje chips, een donut en popcorn! Een keycord kost voor leden slechts €7,50 en voor niet-leden €10.

Zorg ervoor dat je erbij bent op 6 februari, want dan start de voorverkoop van de keycords om 19.00 uur bij Sportcafé de Kolk aan de Brem 11.

Mis dit spektakel van plezier en gezelligheid niet en kom samen met OCV de Vennemuskes carnaval vieren!

Deel dit bericht

Vorig nieuwsbericht

Carnavalsseizoen 2023-2024 afgesloten met een knaller!