Verkiezingsavond Jonkheer 2025

Verkiezingsavond Jonkheer 2025

Vanaf het seizoen 2024/2025 organiseert de aanzoekcommissie de verkiezing van de nieuwe Jonkheer op een andere manier. We willen het draagvlak voor deze keuze binnen de vereniging vergroten.

De aanzoekcommissie heeft een keuzelijst samengesteld met daarop alle beschikbare kandidaten. Daarbij zijn zowel kandidaten binnen als buiten de vereniging geselecteerd die kans maken op deze benoeming. Denk hierbij aan: werkende leden, oud-secondanten, sponsoren en andere personen die zich bij ons hebben gemeld. De kandidaten op de lijst zijn op de hoogte dat ze verkiesbaar zijn en kunnen aangeven om een ​​jaar over te slaan of om helemaal niet op de keuzelijst te willen staan.

Er is een stemavond gepland waarbij alle leden vanaf 18 jaar hun stem kunnen uitbrengen

De stem avond verloopt als volgt.:

  • Een stemgerechtigde is iemand van de ledenlijst.
  • Je kunt slechts 1 keer je stem uitbrengen
  • Je kunt alleen maar zelf fysiek komen stemmen. 
  • De stem wordt anoniem geregistreerd.
  • Elke stemgerechtigde kiest 3 namen van de keuzelijst en geeft ze 1 of 2 of 3 punten.. De persoon op nummer 1 krijgt 3 punten, nummer 2 krijgt 2 punten en nummer 3 krijgt 1 punt.
  • De stemmen worden verzameld door de aanzoekcommissie en hieruit zal de keuze voor de nieuwe Jonkheer worden gemaakt. Vanzelfsprekend blijft de uitkomst geheim tot aan de opkomst.

Dit jaar wordt de stemavond gehouden op: donderdag 28 maart om 20.00 uur bij Sportcafe de Kolk.

Jullie zijn van harte uitgenodigd!