Rosenmontag Kindercarnaval

Rosenmontag Kindercarnaval

Getooid in kleurrijke kostuums en met lachende gezichtjes staan jullie natuurlijk allemaal weer te springen om de Kolk te transformeren tot een waar feestparadijs voor alle kinderen op maandag 12 februari vanaf 14.00 uur.

Zaterdag 10 februari hebben we al ene klein voorproefje gehad, maar op maandag 12 februari herleeft het feest in de Kolk met nog meer kindercarnavalplezier. De altijd sprankelende Padoempats is zondag opnieuw van de partij met een overvloed aan ballonnen en schmink. Er is zelfs een heuse kermis opgesteld, en er zijn tal van andere activiteiten om de feeststemming vast te houden.

Volwassen leden van OCV de Vennemuskes krijgen gratis entree op maandag, terwijl volwassenen die geen lid zijn slechts €5 betalen. Voor kinderen is het dragen van een keycord verplicht, maar dat is alleen maar goed nieuws, want hiermee krijgen ze 2x ranja, een zakje chips, een donut en popcorn! Een keycord kost voor leden slechts €7,50 en voor niet-leden €10.

Zorg ervoor dat je erbij bent op 6 februari, want dan start de voorverkoop van de keycords om 19.00 uur bij Sportcafé de Kolk aan de Brem 11.