Ongecategoriseerd

Nog een paar nachtjes slapen

Nog een paar nachtjes slapen en dan zullen we eindelijk weten wie onze nieuwe Jonkheer en Secondant zullen zijn voor aankomend seizoen... Hieronder hun 3e en laatste stukje tekst.. Veel leesplezier en natuurlijk graag tot Zaterdag in de Kolk.. De zaal is vanaf 19.45 geopend! Alaaf!

-------------------------------------------------------------

Hier bunt wie dan veur t letst veur dat wie de kist in majt. De spanning nemt gestaag too, en wie hebt dr onwies veul zin an. T had ok nich veul langer motn duurn, want dan was t geld op wes. De sik slobbert mie nameliks iederen moal n koelkast leug at wie tot in de loat’n uurjes loopn te kuiern.

sponsor worden

Oldenzaalse Carnavals Vereniging De Vennemuskes, opgericht in 2001.
Een jonge, dynamische carnavalsvereniging, die als doel heeft het organiseren van carnavalsfeesten voor jong en oud. Hierbij is het dansgebeuren een belangrijk onderdeel.
In korte tijd hebben wij ons weten te profileren als volwaardig lid binnen het Oldenzaalse carnavals gebeuren.
Uiteraard hebben wij als Carnavalsvereniging ook te maken met een financiële huishouding.
Naast de gewone opbrengsten, zoals de contributie en de advertenties in ons jaarboek `t Muske, is sponsoring en reclame noodzaak geworden, om het een en ander organisatorisch in goede banen te leiden en O.C.V. de Vennemuskes naar een nog hoger niveau te tillen.
Wij kunnen U en Uw bedrijf een uitgebreid assortiment aan sponsoring mogelijkheden bieden, waaronder hoofdsponsor- en clubsponsorpakketten en advertentiemogelijkheden in één van onze uitgaven.
Bent U geïnteresseerd geraakt in sponsoring van O.C.V. de Vennemuskes? Neem dan voor meer informatie contact op met onze sponsorcommissie.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorzitter)  
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-13773445

Oldenzaalse Carnavals Vereniging  De Vennemuskes
Postbus 211      7570AE Oldenzaal

Info@ocvdevennemuskes.nl