Jordy Verbeek nieuwe jonkheer van Oldenzaalse Vennemuskes

Jordy Verbeek is de 17e jonkheer van de Oldenzaalse carnavalsvereniging de Vennemuskes. Hij koos Collin Konink als zijn secondant. Zaterdagavond in sporthal De Kolk presenteerde het nieuwe koppel zich.

De 31-jarige jonkheer Jordy is op 15- jarige leeftijd begonnen als bassist bij hofkapel OKE en is sindsdien altijd betrokken gebleven bij de Vennemuskes. In het dagelijks leven is hij werkzaam als softwareontwikkelaar bij Previder in Hengelo. Jordy woont samen met zijn vrouw Moniek en zijn dochtertje Mirthe. Hij is fanatiek muzikant, wielrenner en liefhebber van whisky.

Secondant Collin Konink (32) is werkzaam als monteur bij VDL ETG in Almelo. Ook hij is op jonge leeftijd begonnen als slagwerker bij hofkapel OKE. Hij woont samen met zijn vrouw Dorien en zijn zoontje Lars. Collin heeft een voorliefde voor het motormerk Ducati, houdt ook veel van muziek en is net als de jonkheer een groot liefhebber van whisky. Samen met Jonkheer Jordy speelt hij bij muziekvereniging Semper Crescendo en dweilorkest de Hijskraan.

Dit jaar voeren zij de polonaise aan onder het motto:

'Met disn muzikale Noabers veur op, kriej feest en foezel vol op!'

 DSC6707

Oldenzaalse Carnavals Vereniging  De Vennemuskes
Postbus 211      7570AE Oldenzaal

Info@ocvdevennemuskes.nl