website statie

Jonkheer Marcel

Secondant Jarno

Opening residentie

opening residentie 17 20190109 1460786812

Jonkheer Marcel en Secondant Jarno hebben afgelopen zondag de Residentie, sportcafé de Kolk geopend

In een weekend met een vol programma voor de hoogheden was het afgelopen zondag eindelijk zover. Onder begeleiding van 't Hijgend Hert (de vrienden-carnavalsvereniging van Secondant Jarno) arriveerde het koppel bij de residentie, waar Bas, eigenaar van sportcafé de Kolk, de sleutel aan hen overhandigde. 

Bekijk de foto's in onze fotogalerij

"De Vennemuskes komen thuis! - TC Tubantia"

filmpje thumb

Afgelopen vrijdag was de officiele opening van onze nieuwe loods en zaterdag was er natuurlijk het open huis. Bekijk deze korte reportage van De Twentse Courant Tubantia! 

18e Hoogheidskoppel bekend!

Na lang wachten is het 18e Hoogheidskoppel van O.C.V. de Vennemuskes bekend!

Jonkheer Marcel & Secondant Jarno

Marcel oude Spraaksté met zijn neef Jarno Oude Spraaksté als Secondant.

Jonkheer Marcel (57 lentes jong) is een van de trotse oprichters van onze vereniging. Het carnaval is hem met de paplepel ingegoten en binnen de vereniging is hij actief in diverse functies. De laatste hiervan is Vorst van de Raad van Elf.

Is hij niet met het carnaval bezig dan is hij in het dagelijks leven Buitengewoon Opsporingsambtenaar in de gemeente Zwolle. Daarnaast volgt hij fanatiek de Formule 1. Marcel woont samen met zijn vriendin Lianne in de Lutte en samen hebben zij vier kinderen. Dat hij een gezelligheidsman is laat hij zien door de tijd die overblijft graag door te brengen met familie en vrienden.

Secondant Jarno (42 lentes jong) is een neef van de Jonkheer en ook bij hem zit carnaval in zijn bloed. Jarno krijgt er geen genoeg van en heeft met een groepje vrienden zelfs een eigen kleine Carnavalsvereniging het ‘Hijgend Hert’. Deze drukke man is in het dagelijks leven een accountmanager bij DW Machines en Gereedschappen in Oldenzaal en runt samen met zijn broer het bedrijf Saté&Go. Daarnaast vormt hij met zijn muziek-maatje het duo ‘Werk in Uitvoering’. Jarno woont met zijn vrouw Francis en drie kinderen in Oldenzaal.

Dat er sprake is van bloedverwantschap laat dit hoogheidskoppel ook merken in hun lijfspreuk:

CARNAVAL VIER’N ZIT OONS IN ‘T BLOOD, DUS MET ’T FEEST’N KUMPT WA GOOD!

 

Kom naar het Open Huis!

Zondag 4 november

Locatie: Sportcafé de Kolk

Aanvang: 14.30 uur

Opkomst 18e Jonkheer & Secondant

Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zaterdag 3 november, en tijd voor het aftreden van de huidige Jonkheer Jordy & Secondant Collin! Vervolgens laat de opkomst van de nieuwe Jonkheer & Secondant van 2018-2019 niet lang op zich wachten! Zien we jou aankomende zaterdag in de Kolk?

 

Oproep aan vrijwilligers!
Beste Leden van de Vennemuskes wij beginnen weer met het nieuwe seizoen! Voor het 18e jaar starten wij op het aftreden en opkomst. Om dit feest te kunnen vieren moet er eerst gewerkt worden! Daarvoor onze planning:

Vrijdagavond 2 november
19.00 uur ballonnenblazen
21.00 uur 1e deel leggen vloer/etc.

Zaterdag 3 november
8.30 uur opbouw podium/versieren etc.       

Zondagmorgen 4 november
8.30 uur Leeg en schoonmaken Sporthal

Wij hopen dat vele leden ons komen helpen, met name op zondagmorgen  als we met voldoende mensen zijn is het zo klaar!!

Namens leden FAC en OMB

Oldenzaalse Spooktocht 2018

🎃 #Spooktocht #Halloween2018

Jaja, onze spooktocht zit er weer op! Het was wederom een bloedstollend en (rete)spannend succes! Wil je zien hoe het eruit zag? Kijk in onze fotogalerij!

 

44 20181029 1478376940

Check hier de foto's!

Oldenzaalse Carnavals Vereniging  De Vennemuskes
Postbus 211      7570AE Oldenzaal

Info@ocvdevennemuskes.nl