website statie

Jonkheer Marcel

Secondant Jarno

18e Hoogheidskoppel bekend!

Na lang wachten is het 18e Hoogheidskoppel van O.C.V. de Vennemuskes bekend!

Jonkheer Marcel & Secondant Jarno

Marcel oude Spraaksté met zijn neef Jarno Oude Spraaksté als Secondant.

Jonkheer Marcel (57 lentes jong) is een van de trotse oprichters van onze vereniging. Het carnaval is hem met de paplepel ingegoten en binnen de vereniging is hij actief in diverse functies. De laatste hiervan is Vorst van de Raad van Elf.

Is hij niet met het carnaval bezig dan is hij in het dagelijks leven Buitengewoon Opsporingsambtenaar in de gemeente Zwolle. Daarnaast volgt hij fanatiek de Formule 1. Marcel woont samen met zijn vriendin Lianne in de Lutte en samen hebben zij vier kinderen. Dat hij een gezelligheidsman is laat hij zien door de tijd die overblijft graag door te brengen met familie en vrienden.

Secondant Jarno (42 lentes jong) is een neef van de Jonkheer en ook bij hem zit carnaval in zijn bloed. Jarno krijgt er geen genoeg van en heeft met een groepje vrienden zelfs een eigen kleine Carnavalsvereniging het ‘Hijgend Hert’. Deze drukke man is in het dagelijks leven een accountmanager bij DW Machines en Gereedschappen in Oldenzaal en runt samen met zijn broer het bedrijf Saté&Go. Daarnaast vormt hij met zijn muziek-maatje het duo ‘Werk in Uitvoering’. Jarno woont met zijn vrouw Francis en drie kinderen in Oldenzaal.

Dat er sprake is van bloedverwantschap laat dit hoogheidskoppel ook merken in hun lijfspreuk:

CARNAVAL VIER’N ZIT OONS IN ‘T BLOOD, DUS MET ’T FEEST’N KUMPT WA GOOD!

 

Kom naar het Open Huis!

Zondag 4 november

Locatie: Sportcafé de Kolk

Aanvang: 14.30 uur

Oldenzaalse Carnavals Vereniging  De Vennemuskes
Postbus 211      7570AE Oldenzaal

Info@ocvdevennemuskes.nl