Wagenbegeleiders gezocht

Voor één dag de baan van je leven, ben jij wie wij zoeken?

Voor de Grote Twentse carnavalsoptocht op zondag 11 februari zoeken wij nog een aantal wagenbegeleiders.
Zowel heren als dames zijn van harte welkom! Er is wel een leeftijdsgrens: vanaf 16 jaar en ouder mag je meelopen om te begeleiden. Beleef de optocht eens van een andere kant en loop mee!

Maak deel uit van dit grote feest!
Belangstelling? Geef je dan snel op!
Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor nadere info: 06 815 909 38

wagenbegeleiders

Jordy Verbeek nieuwe jonkheer van Oldenzaalse Vennemuskes

Jordy Verbeek is de 17e jonkheer van de Oldenzaalse carnavalsvereniging de Vennemuskes. Hij koos Collin Konink als zijn secondant. Zaterdagavond in sporthal De Kolk presenteerde het nieuwe koppel zich.

De 31-jarige jonkheer Jordy is op 15- jarige leeftijd begonnen als bassist bij hofkapel OKE en is sindsdien altijd betrokken gebleven bij de Vennemuskes. In het dagelijks leven is hij werkzaam als softwareontwikkelaar bij Previder in Hengelo. Jordy woont samen met zijn vrouw Moniek en zijn dochtertje Mirthe. Hij is fanatiek muzikant, wielrenner en liefhebber van whisky.

Secondant Collin Konink (32) is werkzaam als monteur bij VDL ETG in Almelo. Ook hij is op jonge leeftijd begonnen als slagwerker bij hofkapel OKE. Hij woont samen met zijn vrouw Dorien en zijn zoontje Lars. Collin heeft een voorliefde voor het motormerk Ducati, houdt ook veel van muziek en is net als de jonkheer een groot liefhebber van whisky. Samen met Jonkheer Jordy speelt hij bij muziekvereniging Semper Crescendo en dweilorkest de Hijskraan.

Dit jaar voeren zij de polonaise aan onder het motto:

'Met disn muzikale Noabers veur op, kriej feest en foezel vol op!'

 DSC6707

Wie zullen er tevoorschijn komen als nieuw hoogheidskoppel??

Ons brein blijft maar kraken.. Wie zullen er tevoorschijn komen als nieuw hoogheidskoppel?? We hebben zojuist weer een blog mogen ontvangen.. Weten jullie al wie er uit de hoge hoed zal komen tijdens de opkomst??

-------------------------------------------------------------

Goedenoamd leu,
Nog twee wek in de luuwte, kearl wat duurt t wochen lang. At ie leu good hebt kekn bie t Helloween kan t wèèn da’j oos zeen hebt. Mear met n masker op lik alns anders.

Aftreden en Opkomst

Het 17e hoogheid koppel staat te trappelen van ongeduld om zich op zaterdag 18 november te presenteren aan het grote publiek! Op deze avond nemen eerst Jonkheer Danny en Secondant Marcel, na een fantastisch jaar, afscheid. Je bent hierbij van harte uitgenodigd! De avond begint om 20.00 uur.

23331298 1046630352145374 5654584538091720183 o

12e editie van de Grote Oldenzaalse Spooktocht

De 12e editie van de Grote Oldenzaalse Spooktocht, met als thema "House of Horror" was een succes! We zijn dankbaar en trots dat ruim 500 bezoekers onze tocht wisten te vinden. Bij menig bezoeker liepen de rillingen over de rug terwijl circa 40 spoken en andere enge griezels tegen het lijf liepen. Gelukkig werd er binnen in de sporthal van de Kolk en op en rondom de Essen ook hier en daar gelachen. Bekijk voor een sfeerimpressie of om na te genieten onze foto's in het foto album. Kom je volgend jaar ook? Als je durft.....

Foto's Spooktocht klik hier

Oldenzaalse Carnavals Vereniging  De Vennemuskes
Postbus 211      7570AE Oldenzaal

Info@ocvdevennemuskes.nl